A Gray State (20 Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt6794380″]
Răsucirea în cel mai nou film al lui Erik Nelson, A Gray State (2017) Online Subtitrat vine destul de devreme, și este incontestabil jignitoare. Începem cu câteva înregistrări interesante despre ceea ce pare a fi o realizare în spatele scenei a filmărilor unui pasionat regizor care regizează scenele de acțiune pentru filmul său viitoare. Ceea ce devine este însă ceva cu totul diferit atunci când totul devine real în această examinare provocatoare și profund personală a tragediei îngrijorătoare.

David Crowley este un om aflat într-o misiune, un veteran de război din Irak și Afganistan, care a devenit amărât de experiență, înscriindu-se pentru un ideal și învățând altul, afirmând că ceea ce fac Statele Unite în Orientul Mijlociu este condamnabil moral. La întoarcerea sa în Minnesota, cu noua sa soție Komel, și cu o fiică Raniya, el cade mai departe într-o convingere că America este din ce în ce mai spirală într-un stat de poliție condus de guvern. El concentrează această obsesie într-o idee pentru un film, numit A Gray State (2017) Online Subtitrat , un proiect mic finanțat de sine, care în cele din urmă înflorește după ce a adunat o remorcă convingătoare și o postase pe social media. De acolo, el a terminat o stea de susținători de dreapta, câștigând cea mai mare forță după ce a apărut pe InfoWars cu infamul incendiar Alex Jones. Cu toate acestea, moare în conspirație, totul vine într-un sfârșit teribil când vecinii descoperă o scenă îngrozitoare la începutul lunii ianuarie 2015. David, Komel și Raniya sunt morți în casa lor, cu cuvinte criptice trase în sânge pe pereți.

Nelson încadrează filmul ca pe un mister, ca un episod extins al unui reality reality show, care ne dă rezultatul și apoi povestea care duce la el. Ne întâlnim un număr mare de participanți – inclusiv David însuși – în această dramă care coincide cu cronologia de la anii săi înainte de a se alătura militarului la creșterea uimitoare a sprijinului (și altfel) pentru proiectul său. Această poveste îngroapă cu claritate pe el, dar la împins mai departe în altul, unde a devenit vorbitor și voce publică pentru mulți care profund cred că Statele Unite se vor pierde în curând, dacă nu se vor lua măsuri. Dar asta nu e tot, în cele din urmă aflăm, mergând în interiorul casei sale suburbane.
 
Lucrurile încep să se dezvăluie, pe măsură ce David pare să cedeze paranoiei sale. Cu toate acestea, el învață să poarte măști. El se întâlnește la Hollywood, unde doi producători se angajează să-i dea 30 de milioane de dolari pentru a-și face filmul, convins că este un regizor de succes. Asta până când Nelson le va juca o casetă audio a lui David înainte de întâlnire care dă o imagine cu totul diferită. E tulburător. David mai târziu spune că nu are nevoie nici măcar să scrie, că oamenii o vor face, manipulând adepții cauzei pentru banii lor.

Ea devine mai întunecată de acolo, unde prietenii și colegii săi detaliază încet căderea lui David pe gaura iepurilor, numindu-i un controlor, incapabil să colaboreze și alunecând. Sora lui Komel povestește despre temerile sale și suntem martorii unui videoclip de Raniya de cinci ani care descrie o fantezie care este sinceră, profund răcită. Ca o mare parte a filmului pe măsură ce avansează, devine greu să te uiți.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*