All The Money In The World (2017) Online Subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt5294550″]
All The Money In The World (2017) Online Subtitrat Directorul Octogenarian Ridley Scott, cel al lui Alien și Blade Runner (și multe altele), și-a îndreptat ochii spre un caz de răpire celebru în cel mai recent film al său, „All The Money In The World (2017) Online Subtitrat”. Magnatul de petrol John Paul Getty a fost, în momentul crimei, unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, dar el a refuzat să plătească o răscumpărare pentru întoarcerea nepotului său. Aproape la fel de faimos este povestea producerii acestui film – Kevin Spacey a fost distribuit inițial pentru a juca Getty și a terminat toate scenele sale când scandalul recent despre hărțuirea sexuală din industria cinematografică a explodat după ce au apărut acuzațiile Weinstein; când au apărut și zvonuri despre comportamentul lui Spacey, Scott a decis să-l înlocuiască cu Christopher Plummer și să redea filmările lui Spacey, la un cost de 10 milioane de dolari SUA. Aceasta este o mare bucată de schimbare, având în vedere că bugetul inițial a fost de numai 40 mil., Relativ mic pentru un film de la Hollywood. Acum, odată cu eliberarea tuturor banilor din lume, putem să judecăm pentru noi înșine dacă merită sau nu efortul … și banii.

A fost în 1973 la Roma, când un copil de 16 ani, John Paul Getty III (Charlie Plummer, nici o relație cu Christopher), a fost răpit de pe stradă într-o seară de răpitorii din sudul Italiei. Când mama băiatului, Gail (Michelle Williams) a auzit în cele din urmă de la un membru al unei bande, Cinquanta (Romain Duris), a cerut 17 milioane de dolari, o sumă imposibilă pentru ea să ridice singură. În timp ce învățăm în retrospectivă, ea a divorțat pe fiul lui Getty senior (Andrew Buchan) cu câțiva ani în urmă, câștigând custodia copiilor, dar nu avea bani sau dreptul la milioane de getti, deci nu era o femeie bogată. Disperată, sa adresat bătrânului Getty, care a spus că dacă ar plăti orice alt membru al familiei, ar fi în pericol mai mult de răpire. În schimb, el a alocat un fixator de ulei Getty Oil și fostul om al CIA, Fletcher Chase (Mark Wahlberg), pentru a ajuta la legătura cu infractorii. Chase era inițial sceptic față de întregul caz, suspectând că ar putea fi un fel de înșelătorie pe care tânărul Getty și-o făcuse, dar când o parte din anatomia băiatului a ajuns la un birou de ziar din Roma, el și-a dat seama că aceasta este adevărata afacere. Restul filmului se ocupă de evenimentele care au urmat, ducând în cele din urmă la lansarea lui JPG3 (acesta nu este un spoiler, istoria lui), dar sa întâmplat o mulțime înainte ca această situație fericită să aibă loc. Mult.

În opinia mea, decizia lui Scott de al înlocui pe Spacey cu Plummer a fost corectă, chiar dacă a fost forțată asupra lui de întâmplări fortuite. Bănuiesc că Spacey ar fi adus acel rău rău rolului pe care îl transmite lui Francis Underwood în House of Cards, în timp ce Plummer îl interpretează pe Getty ca monstruos, dar nu rău – bătrânul tocmai își apreciaea posesiunile deasupra oamenilor și nu putea să vadă de ce a fost greșit – și este o abordare mai precisă. Williams este absolut convingătoare ca mama disperată, hotărâtă, păstrând-o împreună la suprafață, în timp ce făcea vreo nebunie pentru a rămâne pe linia de plutire. E Oscar-demnă. Wahlberg, pe de altă parte, nu pare să opereze la nivelul obișnuit; este ca și cum nu ar fi putut să înțeleagă măsura lui Chase și, în consecință, călcâiele. Duris este minunat ca Cinquanta, mafiosul în conflict, care se pare că-i pare rău pentru tânăra sa acuzație, dar într-adevăr ar fi trebuit să facă ceva cu dinții lui – țăranii calabrieni nu au chopperi albi ca el! Scripa lui Scarpa ar fi putut fi făcută și cu un pic de ornament. Aceasta suferă de lungii secundari și, de peste două ore, se simte trasă. Totuși, acestea sunt chestiuni relativ minore atunci când sunt luate în ansamblu. All The Money In The World (2017) online subtitrat reprezintă un credit pentru Ridley Scott și pentru redactorul său, Claire Simpson, pentru modul extraordinar de abil (și rapid) în care au reușit să introducă noua piesă a lui Plummer și a lui Co în ceea ce a fost, în esență, un film finalizat. Merită o răscumpărare a regelui.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*