Anna (2017) Online Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt6427854″]
În Anna (2017) Online Subtitrat, vă întâlnim doi frați, Jacob (Justin Duncan) și Shawn (Gerald Crum), care intenționează să găzduiască o serie YouTube bazată pe experiența lor de a petrece o săptămână cu o păpușă posedată o locație bântuită. Papusa este ceva ce le-au scos din propriul Muzeu paranormal local (cu totii avem unul, nu?) Unde ne intalnim pe curatorul greu de gandit Larry (Alan Gunter), care reuseste sa treaca peste mai multe linii in cele cinci minute cameo decât credeai că este posibil.

Suntem ferm în teritoriul unic, care este cel mai mare handicap al filmelor, deoarece inițial nu prea arată niciun nivel de îngrijire sau de competență de către producătorii de film. O astfel de lucrare neabătută este peste tot în prima jumătate a tabloului; dialogul este practic incomprehensibil într-o scenă de bar, în care băieții încearcă să-și ia un voluntar pentru ai asista în experimentul lor.

Cu toate acestea, mi-ar fi degeaba să nu mă laud cel puțin pentru câteva semne de progres. Pe măsură ce filmul se îndreaptă spre cel de-al doilea act, există suficiente elemente de răscumpărare sub forma creaturilor reci și a efectelor practice pentru al salva cel puțin din ignoranța de a fi numit un eșec total. M-aș strădui să-l recomand, chiar și pentru fanii hardcore DTV dintre dvs., în timp ce pentru bloggerul care a numit-o „Una dintre cele mai bune comedii de groază indie din 2017” – du-te acasă domnule, ești beat.
„Îți vei sari de pe piele” prezice Creature Feature Corner despre „OCCUPANȚII”, noul film Anna (2017) Online Subtitrat in Romana de la Todd Alcott din Illinois, în vârstă de cincizeci și șase de ani, și nu se înșelau. Singurul lucru este că ar fi putut beneficia de pretenția că se va întâmpla o singură dată, iar apoi filmul se va transforma într-o rezoluție oarecum anemică.

Nevoia deoparte, este clar că pasiunea lui Alcott se află în scenariu. Cu o carieră de la Hollywood, care la văzut în ultimii douăzeci de ani, a făcut o re-scriere necredibilă pe filme variate precum Th13teenGhosts (2001), Valentine (2001) și Unchanted (2007), premisa The Occupants este una fascinantă. Lucy (Cristin Milioti) tocmai sa mutat într-o casă nouă cu soțul ei Wade (Michael Rady) și Jack Jack (Callum Kelleher). Cheltuind viața ei de lucru ajutând oamenii să iasă din relații abuzive, vine ca un șoc pentru a-și găsi propria locuință locuită de spiritele unei familii, care se confruntă cu un scenariu pe care Lucy îl cunoaște prea bine.

Voi recunoaște că, de îndată ce vă aruncați ochii asupra gospodăriilor fantomă ale gospodăriei, în special a formei lor umane întrupate, va fi un moment sau o pauză. Pentru mine, am simțit că a dat o rotire tangibilă pe apariția obosită a stilului CGI, care la rândul ei a făcut amenințarea mult mai credibilă. Adăugați la aceasta faptul că Lucy și Wade puteau vedea atât squatters lor nedorite, a însemnat linia de complot predictibilă dacă era doar mintea jucând trucuri pe o singură persoană a fost rapid eradicată, permițând astfel cea mai mare parte a narativului să fie cheltuit cu problema în mână.

Cu toate acestea, odată ce se face sperietura inițială cu și situația este stabilită, Ocupanții pierd rapid ritmul și petrec o mare parte din timpul de funcționare care apare să meargă în cercuri. Este și un film Anna (2017) Online Subtitrat in Romana, cu puțin mai puțin de șaptezeci de minute mai puțin credite și, deși datorită performanței excelente a lui Cristin Milioti este întotdeauna convingătoare, pur și simplu nu cred că vreți să vă întoarceți la ea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*