Annihilation 2018 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt2798920″]
Annihilation 2018 film hd gratis in romana – La sediul zonei X a guvernului american de pe coasta de sud, profesorul de biologie celulară și fostul soldat al armatei americane, Lena, se află în carantină, informând despre o expediție într-o anomalie numită “strălucirea”, din care ea este singura supraviețuitoare. Annihilation 2018 film hd gratis in romana
Dacă ați ratat EX-MACHINA lui Alex Garland, ați pierdut unul dintre cele mai impresionante exemple de cinematografie lo-fi Sci-Fi în ultimii ani, câștigând un Oscar pentru efecte vizuale și o nominalizare la cel mai bun scenariu pentru Garland. Cel mai nou efort al său este ANNIHILATION, bazat pe trilogia lui Jeff VanderMeer, Southern Reach, despre romane. Este vorba de Natalie Portman în frunte, cu o distribuție care include Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny și Oscar Isaac. Imagini de mare vizionare și un scenariu foarte interesant, acest thriller cerebral poate fi cam prea greu pentru unii spectatori, dar nu pot să mă mai gândesc la asta.

Povestea despre ANNIHILATION se spune prin mutarea înainte și înapoi în timp. Vedeți flashback-uri ale soțului și soției militare Lena (Natalie Portman) și Kane (Oscar Isaac), care par a fi fericite împreună, dar simt o presiune asupra relației lor când Kane este însărcinat cu o misiune „chiar acum” despre care nu poate vorbi. Un proiectil ciudat a aterizat pe pământ și a creat un perimetru ecranat, care este marginea exterioară, arăta ca o pată de ulei vie … acest lucru este numit „The Shimmer” de către cei care îl investighează. Oamenii pot intra în The Shimmer, dar nici unul nu pare să iasă vreodată și nu este capabil să comunice cu lumea exterioară. Echipa lui Kane intră și, după câteva luni fără niciun cuvânt, Lena începe să accepte că soțul ei a plecat. Apoi, fără nici un avertisment, Kane apare la casă și intră. Reluarea Lenei se transformă într-o teamă rapidă, când își dă seama că este ceva în neregulă cu bărbatul pe care îl iubește, deoarece pare liniștit și deconectat și începe să tuse sânge. În timp ce se grăbeau la spital, au fost opriți de vehiculele neagră și de personalul armat și au fost duși la baza unde Kane și-a îndeplinit inițial misiunea. Acolo, Lena este întâmpinată de Dr. Ventress (Jennifer Jason Leigh), psiholog care explică modul în care trimite echipe la o soartă necunoscută, încercând să exploreze The Shimmer. Kane a fost prima care a revenit, dar, evident, nu este în formă bună, așa că îi cere Lene dacă ar fi dispusă să facă tot ce poate pentru a-și ajuta soțul bolnav. Lena este candidatul perfect pentru cea mai recentă echipă, care include alte trei femei – Anya (Gina Rodriguez), Cass (Tuva Novotny) și Josie (Tessa Thompson). Ținând seama de motivele implicării sale în secret, Lena se alătură trioului, la fel ca și dr. Ventress, și se îndreaptă spre The Shimmer. Pe măsură ce urmăm aventura lor, descoperim că lucrurile din perimetru sunt ciudate și misterioase, unde fiecare revelație ridică noi întrebări și teama că și ei nu o pot face în viață.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*