Blood Circus (2017) Online Subtitrat HD

[xyz-ihs snippet=”tt4247828″]
Blood Circus (2017) Online Subtitrat ESTE UN TRIMITER DE ACȚIUNE PENTRU 2017, DESPRE O FOARTE MAȘINĂ MMA, care a pierdut doar totul, caută să-și transforme viața în timp ce îi dă șansa de a se califica într-un turneu tânăr.
Există ceva foarte atrăgător în ceea ce privește luptătorii lor de noroc în filme, viața lor greu scrabble în afara inelului, lupta metaforică care face ca bătăile lor în ring să fie cu atât mai atrăgătoare. Lista este aproape fără sfârșit de la Rocky la Creed și totul între ele. Acum vine Blood Circus (2017) Online Subtitrat al lui Jacob Cooney, o poveste întunecată și înspăimântătoare, care folosește MMA ca fundal, iar în timp ce piesele sunt incontestabil familiare, există multe pe care să le obținem în acest thriller indie.

Sean „THE KILLIN” „Dillon (Jamie Nocher) a fost odată un luptător de arte marțiale mixte și de succes, trăind visul atât în ​​interiorul, cât și în afara inelului, căsătorit cu o femeie frumoasă numită Sherry (Christy Carlson Romano) . Cu toate acestea, a pierdut totul, a fost dezgustat de sport, divorțat și abia acum se întâlnește. El încă mai atârnă de bara în care lucrează Sherry, încercând să câștige din nou ceea ce a pierdut, dar continuarea lui de a se ciocni și a lupta cu clienții face doar mai rău. Cel mai bun prieten al său este Jake (Tom Sizemore), un detectiv care se străduiește să-l păstreze pe Sean drept și îngust, dar este o bătălie în pierdere. Intr-un colt, Sean este abordat de un barbat numit Deke (Robert LaSardo), care ii ofera lui Sean o gramada de bani pentru a-si aduce furia intr-un turneu subteran de audienta online, denumit „Circul de sange”, realizand doar prea tarziu concurenții luptă până la moarte. Cu nici o alegere, el se duce la „reguli”, dar constată că câștigarea îl conduce doar la coșmarul real.

Lucrul care a făcut ca fiecare boxă bună și filmul în ring să se conecteze cu publicul ca niciodată luptele, indiferent de cât de bine sau de eficace sau de convingător este împingerea. Sunt personajele și, dacă nu ne identificăm cu ei, luptele nu înseamnă nimic. Crezi că Rocky Balboa a devenit favoritul nostru pentru că câștigă lupte? Deloc. Cooney și scriitorul Eric Weinstock par să înțeleagă acest lucru suficient, pictează-l pe Sean într-un colț corect de la început și lăsându-l în mod corespunzător prins. Cu înțelepciune, luptele nu sunt cârligul, chiar dacă există câteva concursuri bine organizate și filmate. În cele din urmă, ne întâlnim cu un bărbat pe nume Santos, jucat în cea mai mare parte de pe ecran de Kevin Nash, conducătorul circului, care ia o acțiune drastică proprie asupra lui Sean, iar filmul devine mai puțin despre loviturile pe față și mai multe despre inima, obligându-l pe Sean să termine ceea ce a început.

Blood Circus (2017) Online Subtitrat, 2017 Cooney, care creează filme la un ritm furios în acest an, inclusiv corturile foarte bune Pitching, redevine din nou, încă o dată, cu Sizemore în piesa lui – în sine în mai mult de 25 de filme lansate și viitoare în acest an și în următorii ani. Sizemore are o contribuție semnificativă aici și reușește să joace rolul de polițist crud, aducându-și semnele cu el acum. Sizemore a făcut mereu să-l privească o provocare, și asta nu este mai puțin adevărat aici. Nocher este convingător, dacă este puțin rigid, dar are prezență, în special în timp ce se luptă, deși este cel mai bun romano. Este cu siguranță povestea lui Sean, dar ar fi fost frumos văzută mai mult de ea.
 
Blood Circus (2017) Online Subtitrat este un film bun, cu atenția lui Cooney la detalii și stilul de povestire discret, dovedind din nou că este gata pentru lucruri mai mari. În timp ce acțiunea este bine făcută, mi-a plăcut foarte mult momentele mai silențioase care au pus mai mult pe Sean ca tată și iubit decât un luptător. Un alt film solid și distractiv de la acest regizor, Circusul de sânge este unul pentru a vă ține ochii pe.

Blood Circus (2017) Online Subtitrat se eliberează mai târziu în acest an, de la producătorii Charles Lago, David Gere și Christopher Johnson. Companiile de producție sunt DTLA Entertainment și Entertainment Octane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*