Dementia 13 (2017) Online Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt5806506″]
Coppola a făcut numai filme nudie înainte de a-și amesteca genurile de groază în „The Young Racers” de la American International Pictures. „Viitorul director al” The Godfather „și” Dracula lui Bram Stoker „a primit banii rămași de la primul imaginea și utilizarea actorilor William Campbell și Patrick Magee, cu instrucțiuni pentru a face un film ca „Psycho” lui Alfred Hitchcock. Ceea ce a venit Coppola a fost considerat un gorefest la vremea respectivă, un film mai devreme, lipsit de atmosferă.

Remake-ul lui Richard LeMay despre „Demența 13” are ușile scârțâitoare, fundalul cețos și sunetele subliminale ale călătoriilor fantomatice. Castelul Haloran este bântuit de cei vii și de cei morți și, uneori, este greu să le spunem în afară.

În multe feluri, remake-ul „Dementia 13 (2017) online subtitrat in romana” este un film foarte bun. Dar tot așa este și materialul sursă. LeMay, care a făcut „Blood Bound” și „Naked As We Come”, este foarte respectat față de spiritul filmului din 1963, undeva-aproape-un-clasic.

„Cred că mersul în acest proiect, toată lumea a vrut să respecte originalul cât de mult am putut”, spune LeMay. „Eu personal sunt un mare fan al lui Francis Ford Coppola. Este o legendă și cred că știam că nu o să-l fac afară, așa că intenția mea a fost să cinstesc originalul cât de mult posibil. Cred că acest remake este un omagiu, mai degrabă decât să încerci să-l inventezi din nou „.

Francis Ford Coppola tocmai a învățat cum să devină regizor când sa înscris la cea mai mare școală de film din acea perioadă: producțiile lui Roger Corman. S-au împușcat într-un buget incorect, fără timp, pentru a le lega împreună. LeMay a realizat un film care a fost o poveste fantomatică, o petrecere a criminalilor, o parte și o algorie de distrugere psihologică, și ia dat culoarea și fotografia frumos încadrată. De fapt, filmul are un sens mai mic decât originalul în termeni de logică.

În filmul original, soția încearcă să-l salveze pe sotul care dă un atac de cord venind barca mică într-un costum și cravată, în timp ce ascultă rockabilly pe un radio de tranzistor, aici cuplul este aproximativ aceeași vârstă, iar John Haloran (Christian Ryan) este un soț abuziv. Aproape simțim cu ucigașul în ambele. Remake-ul se aseamănă cel mai mult cu „Psycho” lui Hitchcock, când ucigașul malefic Louise, jucat de Ana Isabelle („The Eyes”, „Lost Cat Corona”), este hacked la moarte în primele cincisprezece minute film. Acest lucru perturbă punctul focal al publicului, așa cum ne-am obișnuit cu fizicul.

„Nu am tras în mod intenționat de la Hitchcock”, spune LeMay. „Am folosit originalul Dementia 13 (2017) subtitrat in romana ca un punct de pornire și am luat referințe din filme precum” Burnt Offerings „și” The Others „în ceea ce privește senzația gotică, dezolantă a filmului”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*