Den of Thieves (2018) online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt1259528″]
Den of Thieves (2018) online subtitrat in romana hd Steaua și unul dintre cei cinci scriitori de la London Have Fallen sunt reuniți și se simte … mult mai bine decât te gândești chiar acum.

De data aceasta, scriitorul Christian Gudegast ia și scaunul regizorului pentru debutul său, un amestec ambițios de Heat și The Town și poate câteva alte filme viitoare pe care le voi aduce mai târziu.

Gerard Butler este Big Nick, un șerif din județul L.A, care este un locotenent foarte rău. Unii polițiști au fost uciși într-o mașină blindată, iar Nick este destul de sigur că este opera lui Merriman (Pablo Schreiber).

Are dreptate, dar scorul mare va veni: un plan general de a jefui ramura L.A. din Rezerva Federală. În mijlocul dialogului surprinzător de interesant, Gudegast contrastează în mod eficient cu băieții răi și cu răufăcătorii răi, întemeindu-se încet terenul pentru o confruntare finală, în timp ce Donnie (O’Shea Jackson, Jr.) conduce în mod deschis ambele părți.

Den of Thieves (2018) online subtitrat există o tensiune bine reprezentată, unele invenții se transformă printre lacune în logică și un concurs inspirat de Ocean / Logan Lucky care va aduce un chicot.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*