First Match (2018) online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt6061074″]
First Match (2018) online subtitrat este o dramă din 2018 despre o fată care a admis că a adunat echipa de băieți, care este singura cale de întoarcere la tatăl ei.
Sportul ca o cale de ieșire pentru cei care simt că nu există nimeni nu ar putea să fie ideea cea mai originală în filme, dar ce este în aceste zile? Cu cea mai recentă întâlnire a lui Olivia Newman, acest sport este lupta și este catalizatorul pentru mai mult decât să scape, este lupta pentru a redefini o relație pierdută odată. În timp ce există multe lucruri care se simt familiar, aceasta este totuși o poveste minunată, cu o plumb puternică și tot felul de inspirație care nu vă lasă niciodată jos.

Monique (Elvire Emanuelle) este o femeie tânără neagră din Brooklyn, afară și din instituțiile de plasament. E dură, neîncrezătoare, furioasă și dispusă să treacă, chiar și cu un cip imens pe umăr. Ea se luptă repede, prosperă în necazuri și nu are prieteni adevărați. Tatal ei, Darrel (Yahya Abdul-Mateen al II-lea), o fosta stea de lupte, tocmai a iesit din inchisoare, desi nu a spus-o, in loc sa munceasca scazut acolo unde poate. Când îl vede pe stradă, încearcă să se reconecteze, apoi se alătură echipei de lupte de liceu, încercând să-i impresioneze și să-i înfrângă furia într-un nou început. În curând, învață adevăratul sens al responsabilității și ceea ce înseamnă să ai încredere din nou.
 
Scrisă de Newman, First Match nu se îndepărtează prea mult de formula, răsucirea fiind o fată care învață frânghiile într-un gen dominat de băieți. Acesta este jumătate din mesajul ăsta, cu un monique înfricoșător, care ia mai întâi capul băieților, refuzând să fie împins. Desigur, acest lucru îi face greu să realizeze ceea ce înseamnă o echipă, așa cum o resping în mod firesc, la fel ca și cei pe care îi întâlnește pe covor în competiție, dar nu durează mult înainte ca ea să descopere valoarea de închiriere oamenii din.

Ceea ce funcționează foarte bine aici este modul în care Newman îndepărtează multe dintre tropurile pe care le-am așteptat, chiar dacă rămânem aproape de centru. Nu există bătăuși reale aici, cu Monique în sine, de fapt, cea mai gravă dintre ciorchine, atitudinea ei și comportamentul agresiv, făcând-o pe cea care provoacă toate necazurile. Este o viraj inteligent și acest lucru permite povestea să se concentreze pe evoluția ei, mai degrabă decât reșaparea tuturor clișeelor ​​vechi pe care le-am văzut atât de des înainte.

Povestea se referă într-adevăr la relația dintre fiică și tată, iar acest lucru duce la unele conflicte, iar Darrel o folosește pentru a câștiga bani într-un club subteran de lupte pentru toate femeile, iar acest film îi conferă filmei moale, deoarece Monigue este supusă brutalității genului dar îndurește în speranța că va încerca să-i salveze pe tatăl ei. Este vorba de această interacțiune între trecutul ei întărit dar naiv și nevoia de iubire și sprijin autentic, care este cel mai bine jucat, cu Emanuelle oferind mare. Ea este un talent natural pe ecran, ochii ei largi largi și prezența autentică păstrând First Match (2018) online subtitrat o experiență în mișcare.

În timp ce filmul First Match (2018) online subtitrat in romana hd tradus progresează, își pierde puțin din ambițiile sale inițiale, înclinându-se mai mult la luptele lui Monique decât călătoria emoțională a ceea ce înseamnă a fi o fată în această lume violentă și bazată pe bărbați, dar poate că este jumătate din punct. Oricum, aceasta este o poveste legată de o femeie puternică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*