Game Of Thrones Conquest And Rebellion (2017) Online Subtitrat in Romana HD

[xyz-ihs snippet=”tt7937220″]
Această nouă facilitate bonus este inclusă doar pe un disc de bonus special pe anumite versiuni retail ale Game Of Thrones Conquest And Rebellion (2017) Online Subtitrat așa că am urmărit-o online și am urmărit-o.

Este foarte asemănător cu segmentele animate Histories & Lore care vin în fiecare sezon, dar este un singur segment de peste 40 de minute care povestește întreaga pre-istorie a evenimentelor cheie vitale pentru poveste și spectacol: Valyria și The Doom , ridicarea lui Aegon Cuceritorul, cucerirea celor șapte regate, Dansul dragonilor și prăbușirea lor și bineînțeles răzvrătirea lui Robert (actualul „evenimente prequel” până în primul sezon al spectacolului). Mulți actori de la spectacol, printre care Nikolaj Coster-Waldau, Conleth Hill și Sophie Turner, au exprimat capitolele în caracter.

Acest lucru se întâmplă în lovituri foarte largi și este o mulțime de informații pe care să le luați în același timp, dar este bine să vedeți toate evenimentele-cheie „prequel” adunate într-un singur loc, astfel încât ar putea fi o caracteristică excelentă de împărtășit cu prieteni care nu sunt familiarizați cu spectacolul, pentru a le oferi o idee despre pre-istorie înainte de începerea sezonului 1. Din nou, spectacolul are cu adevărat mult mai multă sens, de câte ori îl urmăriți și caracteristicile bonusului și citiți despre lumea detaliată și personajele și relațiile lor, dar asta ar putea fi motivul pentru care un „curs de accidente”, chiar și unul destul de scurt și dens ca acesta, se poate dovedi util pentru o mulțime de oameni. Dacă nimic altceva nu este deloc distractiv dacă sunteți deja un fan al românilor sau al spectacolului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*