MindGamers 2015 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt3625516″]
Mindgamers-ul regizorului Andrew Goth oferă o narațiune de vârf cu privire la conștiința umană, starea umană și tehnologia de ultimă oră, modul în care corpul și mintea sunt conectate la nivelurile individuale și pot fi conectabile într-o la scară mai largă, prin fuziunea înțelegerii științifice avansate și a tehnologiei avansate radical. Pe de altă parte, filmul MindGamers 2015 online subtitrat este o corvoadă de urmărit. Ea nu se potrivește cu tipul de definiție a personajului pe care materialul îl solicită pentru a permite publicului să filtreze mai bine prin discuțiile filozofice de la nivel tehnic și de nivel înalt, care sunt filmele și temele proprii. În timp ce filmele de mare capacitate asemănătoare, cum ar fi The Matrix and Inception, au găsit un echilibru între filosofia exploratoare și execuția plăcută, MindGamers 2015 online subtitrat in romana hd nu are porțiunea de carne și cartofi a prezentării, ceea ce accentuează și pune în valoare piesele narative convingătoare cu ușurință de intrare și un flux accesibil care ține publicul angajat și distra, nu doar bombardat cu idei. Filmul se află pe marginea excelenței, dar, în ciuda eforturilor sale cele mai bune – prezentări de caractere stimulative, Parkour – nu poate scăpa de abordarea sa înfundată și înfundată a materialului.

Cinci studenți excepțional de talentați – Jaxon (Tom Payne), Maddie (Dominique Tipper), Agnes (Antonia Campbell-Hughes), Dylan (Oliver Stark) și Rollo (Turlough Convery) studiul tehnologiei cuantice. Este speranța lor de a îmbina corpul uman cu tehnologie, a lega mințile împreună și de a controla acțiunile altor persoane de la distanță. Studiile lor le vad pe cruce cu un fost om din pânză, Kreutz (Sam Neill) și o roșcată misterioasă (Melia Kreiling), în timp ce atingeau în mintea unui sportiv parcour (Ryan Doyle). Dar, cu cât se apropie mai mult de atingerea scopurilor, cu cât filosofizează mai mult despre consecințele acțiunilor lor, cu atât mai mult încep să își dea seama că ei înșiși pot fi mult mai adânci decât puteau să-și imagineze vreodată.

MindGamers 2015 online subtitrat filme hd i umple ecranul cu simbolism, provocând tot ceea ce știe publicul (și probabil foarte mult nu știe sau niciodată considerat) despre conștiința umană, despre individualitate, despre capacitățile fizice ale corpului și despre tehnologie. Ea este pusă în viitorul apropiat, dar chiar și astăzi a fost „viitorul apropiat” acum câteva decenii, lumea de astăzi este aproape nerecunoscută din lume atunci și tot așa este lumea Mindgamerilor care arată că progresul exponențial în tehnologie și exponențială pentru omenire. Filmul face simbolismul religios o mare parte din narațiunea lui, lăsând nici o piatră neatinsă în viziunea sa radicală de avansare pentru trup, minte și suflet, pe măsură ce acestea sunt combinate cu tehnologie. Ea explorează câteva idei foarte interesante care tratează ramificații grele, uneori mintale, pentru specii, examinând biți mai ușori, cum ar fi abilitățile fizice împărtășite, dar și biții mai întunecați care se ocupă de controlul populației de către un individ sau un grup de indivizi asupra masei . S-ar putea extrapola atât de mult de la asta și chiar să vedem niște paralele de răsaduri în societatea de astăzi din punct de vedere tehnologic. Filmul ar putea să devină puțin peste bord în direcția sa și lipsa de „valoare de divertisment” în juxtapunere față de numeroasele sale monologuri și conversații inter-personale, care sunt un pic prea emoționante și filosofice, fără o contrabalansare mai ușoară, dar dacă nimic altceva decât filmul cel puțin lasă publicului să ia în considerare ceea ce, dacă filmul introduce.

Într-adevăr, ar putea fi o problemă, dar sacrifică angajamentul în schimbul ideilor. Filmul MindGamers 2015 online subtitrat prea des joacă ca o sesiune de filozofie de vârf, indusă de droguri, între prieteni. Adăugați o tehnologie care este aproape de neconceput și răspunsurile fizice, emoționale, mentale și spirituale la amestecarea a totul și este pur și simplu prea mult, de multe ori fără nici un moment memorabil „lingura” pe partea filosofică sau „momentul bullet” partea de acțiune pentru a menține audiența captivantă. Distribuția face tot ce poate cu materialul. Nu ezităm cu complexitatea îngrozitoare pe care o vorbește, dar există o lipsă foarte evidentă de înțelegere serioasă și livrare fluidă credibilă. În esență, veteranul, chiar venerați, actori venerici precum Sam Neill, par să recită liniile cu pasiune și cu convingere pentru a fi siguri, dar recitând totuși, să le ducă din memorie, nu din inimă. Actorii par să se ascundă în spatele diversității aspectului, care variază de la Emo la 90210. Adăugați în designul de producție, care este la fel de bun ca și filmul, în mod evident, permite un buget mai mic și nu poate obține nici o înălțime cinematică. Este întotdeauna un pas departe – o rescriere departe, performanțe mai convingătoare, mai mulți bani departe – de la un film mult mai bun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*