Muse 2017 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt5041296″]

Muse 2017 online subtitrat hd in romana – Samuel Salomon, profesor de literatură, a fost plecat la muncă aproape un an după moartea tragică a prietenei sale. Samuel suferă de un coșmar recurent în care o femeie este ucisă brutal de un ritual ciudat. Dintr-o dată, aceeași femeie care apare în fiecare noapte în visele sale este găsită moartă în exact aceleași împrejurări. Samuel se strecoară pe scena crimei și acolo îl întâlnește pe Rachel, care a visat de asemenea despre crimă. Împreună, vor face tot ce pot pentru a descoperi identitatea misterului, intră într-o lume înspăimântătoare, controlată de figurile care au inspirat artiști de-a lungul timpului: Muzeele.
După moartea bruscă și tragică a prietenei sale, profesorul Samuel Solomon are un coșmar recurent în care o femeie este ucisă. Aceeași femeie care apare în fiecare noapte în mintea ei este găsită moartă în împrejurări identice cu cele ale visului ei. Investigând, Samuel îl întâlnește pe Rachel, o tânără care pretinde că a visat aceeași crimă. Împreună, vor face tot posibilul pentru a descoperi identitatea femeii misterioase, scufundând într-o lume întunecată pentru a încerca să afle adevărul.

Balagueró se întoarce la cinema și ca de obicei punerea lung a avut loc la Festivalul de Sitges un loc care iubește și este oglindit de către publicul festivalului. Cu această ocazie regizorul catalan adaptează un roman al lui José Carlos Somoza, unde predomină suspansul și teroarea este în fundal. Acesta poate fi motivul pentru care Musa nu a conectat 100% cu un auditoriu dornic de senzații puternice și, după ce a trecut, senzațiile au fost destul de slabe. Sentimentul meu la părăsirea trece Sitges a fost dezamăgit pentru că eu sunt un mare fan al filmului Balagueró și acest titlu mi-a lăsat destul de rece, trebuie să spun că timpul de vizionare prima de pornire a fost la 00:15 (ora și jumătate târziu) și în acea zi când am ajuns până începe festivalera zi a fost la ora 6:00, astfel încât oboseala acumulata ma facut sa spun că dezamăgirea a fost rodul ziua mea atât de ocupat, așa că am decis să-l văd într-o secundă Treceți aproape de premieră. Senzațiile mai bune decât în ​​prima sa vizionare nu au schimbat ideea că suntem înainte de un titlu interesant, dar cel mai slab dintre creatorii Rec.
Musa ne învață visele recurente ale unui profesor de literatură la prestigioasa Universitate Trinity din Dublin. În aceste vise, profesorul, Samuel, vede cum o femeie este ucisă de ceea ce pare a fi o organizație secretă. Câteva zile mai târziu, el vede la televizor că visul său devine realitate și decide să investigheze singur cu ceea ce decide să se apropie de locul crimei. Rachel se potrivește cu o femeie misterioasă, care a avut, de asemenea, acelasi cosmar si cei doi decid să investigheze evenimentul misterios care pare a le uni pentru un motiv oarecare.
Musa nu convinge ca un întreg cu un scenariu confuz și nu reușește să realizeze ceva, totul este un amalgam de idei care curge, dar atunci nu sunt bine rezolvate. Nu știu dacă aceasta se datorează adaptarea cărții nu l-au citit, sau dacă nu au reușit să găsească doar dreptul de atingere pentru ca oamenii să înțeleagă ce propune. Aceasta nu ajută principalele interpretări, care nu convinge în aproape nici un moment dând impresia că problema nu merge cu ei, cu toate acestea personaje minore reușesc să salveze performanțele secțiunii cu actorii că, în cazul în care măsura caz de Leonor Watling sau Christopher Lloyd .
Nu totul este negativ în Musa, este în favoarea lui stabilirea magnifica a acestor peisaje irlandeze și buna narativ de lucru de Jaume Balagueró care creează suficient de emoție că pierdem un interes în ceea ce noi considerăm deși, așa cum am spus de multe ori se confundă doar. Pe scurt, un titlu care poate fi recomandat fanilor suspansului și terorii, dar că altora li se recomandă doar să-și asume responsabilitatea.
Muse 2017 online subtitrat hd in romana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*