Oscar Pistorius: Blade Runner Killer (2017) Online Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt7445510″]
Și astfel filmul Oscar Pistorius: Blade Runner Killer 2017 online subtitrat in romana hd merge de acolo, sărind înainte și înapoi în timp și povestind povestea relației Oscar și Reeva. Oscar se dovedește a fi gelos și control. Reeva este întotdeauna un pic prea rapid pentru a accepta vina pentru toate tentativele lui Oscar. Oscar îi mărturisește că mereu se simțea ca și cum ar fi fost singur în lume. Prietenii lui Reeva îi spun că cred că Oscar este înfiorător. Reeva spune că nu-l cunosc așa cum o face. Reeva menționează că ea a fumat buruieni în timp ce face un trage în Jamaica. Oscarul este înfricoșător, ca și cum el pur și simplu nu poate crede că cineva ar fuma buruienile în timp ce se află în Jamaica. (Adică, nu ar fi nepoliticos să nu?)

Și, în cele din urmă, totul conduce la împușcarea lui Oscar Reeva și procesul care a captivat lumea. Oare Oscar a tras-o intenționat în timp ce se afla într-o furie geloasă sau, așa cum susținea, o trage accidental? Filmul refuză să ne dea un răspuns definitiv, lăsându-l pe spectator să decidă. Asta pare a fi un pic de coplesire, dar din nou, așa este, de obicei, cu aceste filme adevărate crime. Ei niciodată nu validează cu certitudine o parte sau alta. Este ca și cum filmul de săptămâna trecută, Robert Durst, nu a putut să iasă și să îi arate lui Durst uciderea soției sale, chiar dacă toată lumea știe că probabil că sa întâmplat. Ambiguitatea poate fi bună, dar uneori doriți doar ca filmul să aibă curajul de a oferi un răspuns.

Oricum, în ceea ce privește Oscar Pistorius: Blade Runner Killer 2017 online subtitrat, a fost un pic prea lent și disjointat să lucreze cu adevărat. Pe măsură ce priveam filmul, nu puteam să simt că, spre deosebire de cazul lui Durst, într-adevăr nu era suficient pentru cazul lui Pistorius să justifice un întreg film de 90 de minute. Deși scenariul nu a fost niciodată săpat într-adevăr sub suprafață, atât Andreas Damm, cât și Toni Garrn au făcut o treabă bună ca Oscar și Reeva. În caz contrar, acesta a fost destul de uitabil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*