Paddington 2 – 2017 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt4468740″]
Paddington 2 2017 film hd subtitrat in romana – Paddington se stabilește fericit cu familia Brown din Windsor Gardens, unde a devenit un membru popular al comunității, răspândind bucurie și marmalade oriunde merge. În timp ce căuta un cadou perfect pentru ziua de 100 de ani a iubitei mătuși a lui Lucy, Paddington găsește o carte unică de tip pop-up în magazinul de anticuri al domnului Gruber și se lansează într-o serie de lucruri ciudate pentru ao cumpăra. Dar atunci când cartea este furată, depinde de Paddington și de Browns să descopere hoțul. Paddington 2 2017 film hd subtitrat in romana
Dacă vă place să vă simțiți bine, mergeți la Paddington 2. Dacă ați fost stresați sau frustrați în ultima vreme, mergeți la Paddington 2. Dacă aveți copii, mergeți la Paddington 2. Dacă nu, vezi oricum. Uite, nu pot spune asta mai clar – vezi doar Paddington 2! Originalul Paddington a fost un film fermecător și amuzant de familie. Această continuare este chiar mai bună. Este o poveste încântătoare despre valoarea tratării oamenilor cu bunătate. Avem nevoie de mai multe astfel de lucruri în lume chiar acum.

Povestea găsește Paddington (exprimată de Ben Wishaw) care trăiește fericit în Londra cu familia Brown. El dorește să cumpere un cadou special pentru mătușa sa la 100 de ani și decide asupra unei cărți antice tip pop-up care să prezinte unele dintre siturile orașului. În timp ce lucrează o serie de locuri de muncă ciudate pentru a economisi bani, un actor speriat și ușor deranjat, Phoenix Buchanan (Hugh Grant), fură cartea din magazin și controlează crima de la Paddington. Un ursulet care este atrăgător, care se află în pericol, este apoi trimis în închisoare, unde începe să lucreze pentru închisoarea de la închisoare, Knuckles McGinty (Brendan Gleeson). Între timp, domnul și doamna Brown (Hugh Bonneville și Sally Hawkins) încearcă să-și dea seama cum să-i ajute să-și clarifice numele. Această sarcină implică oprirea lui Phoenix de a găsi un cod ascuns în interiorul cărții, care ar putea duce la comori.

Umorul din Paddington 2 este minunat, indiferent dacă ești copil sau adult. Efectele vizuale folosite pentru a crea ursul titular sunt uneori destul de hilar, toate singure. O scenă, de exemplu, constată că Paddington lucrează într-un frizer. Când pornește mașinile de tuns electrice, întregul său corp se scutură. Simpla viziune a acestui fapt este o revoltă, dar este și doar începutul unei succesiuni magnifice în care o serie de evenimente din ce în ce mai catastrofale conspiră pentru a crea o mare problemă pentru eroul nostru blând. Alți biți inventivi includ un concert de spălare a ferestrelor, o pauză de închisoare care aduce un omagiu lui Modern Times din Charlie Chaplin și o urmărire a trenurilor climatice, care este egală și umoră și palpitantă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*