Proud Mary (2018) online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt6421110″]
Proud Mary 2018 online subtitrat in romana, despre familiile criminale din Boston care se luptă reciproc, este un film în război cu el însuși. O fracțiune vrea într-adevăr să fie o retrocedare a exploziei anilor ’70, cu Taraji P. Henson ca un tip de pistol de tip Pam Grier care luptă împotriva Omului. Această fracțiune a produs creditele de deschidere, în care „Papa a fost o piatră în rulou” joacă peste fonturi și imagini în stilul anilor 70.

Dar cea mai mare parte a „Proud Mary 2018 online subtitrat in romana”, dintr-un anumit motiv, vrea să fie o melodrama înspăimântătoare, cu puțină acțiune și un dialog mult formic. Mary, un hitman care locuiește într-un apartament fabulos în prezent (nu în anii ’70), devine gardian al lui Danny (Jahi Di’Allo Winston), un om de stradă de 12 ani care lucrează pentru drogul rus dealerii care sunt competiția familiei Mariei. „Familia” lui Mary este de fapt fostul ei iubit, Tom (Billy Brown), și tatăl său, Benny (Danny Glover), iar Mary simte că poate are destulă viață. Cu siguranță nu dorește ca Danny să fie prins în ea.

Filmul este mai degrabă despre Danny decât Mary, iar tânărul Jahi Di’Allo Winston joacă rolul orfanului cu un amestec bun de bravadă adolescentă (el trage o armă de mai multe ori) și frică de copil. Dar regizorul Babak Najafi („Londra a căzut”), care lucrează dintr-un scenariu tribut creat altor trei bărbați, este împotmolit în relația copilărie-tutore dintre Danny și Mary și în revelația inevitabilă (pe care o cunoaștem de la început ) care o va amenința.

Lucrurile se ridică de fiecare dată când elementele criminale ale filmului preiau, culminând într-o finalitate acceptabilă, cu pistoale a-blazin ‘și cântecul de titlu a-playin’. Este altfel frustrant inert, reușind să se simtă suprasolicitat la doar 89 de minute. Melodrama trebuie să fie mai bogată, drama gangster are nevoie de mai mult oomph și ambele elemente trebuie să facă o treabă mai bună de a se sprijini unul pe altul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*