Real 2017 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt6904062″]
Real 2017 online subtitrat in romana hd Ambițios, greșit și cu totul lipsit de o viziune coerentă, Real 2017 online subtitrat este primul film de lung metraj regizat de Lee Sa-rang din Coreea de Sud, creat pe ecran ca „Love Lee”. Judecând după rezultatele de aici, ar putea fi ultimul lui.

Filmul se învârte în jurul unui gangster carismatic (Kim Soo-hyun, din seria TV My Love from the Star), a cărui eforturi de a lansa un complex de cazinouri de lux sunt complicate de rețelele de crimă rivale și de un misterios doppelgänger. Un nou drog droguos este, de asemenea, aruncat în amestec, dar Real 2017 online subtitrat este atât de muddled și executat prost că evenimentele se descurcă rapid în prostii derutante.

Revista de film: Un șofer de taxi – Dramă Gwangju Uprising își găsește conștiința în eroul de clasă muncitoare a lui Song Kang-ho

Din momentele de deschidere ale filmului, este evident că regizorul Lee intenționează ca această crimă psihologică opus să fie un fel de capodoperă plină de mucegai. Cu toate acestea, probabil pentru că nimeni nu putea să-l vorbească de la astfel de aspirații înalte, Real 2017 online subtitrat intră într-un interminabil 138 de minute.

Protagonistul e doppelgänger în Real 2017 online subtitrat.
Filmul vrea să fie o meditație asupra a ceea ce înseamnă să fii om și cum putem verifica dacă experiențele noastre de viață sunt autentice, dar îi lipsește inteligența pentru a face acest lucru. În mod similar, ea încearcă să ne critice obsesia cu frumusețea și câștigul material, dar nu putem articula nimic de valoare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*