Samson 2018 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt6951892″]
Lemme a stabilit scena: eu sunt pe cale de a vedea o dublă caracteristică cu un prieten al meu. În timp ce traversăm anticamera teatrului (este un spațiu mare, în stil atrium, între box-office și ușa din față), am un avantaj mare în dreapta noastră. Are un tip masiv pe el, împingând niște stâlpi. Presupun că este vorba de o nouă acțiune a lui Clash of the Titans sau ceva. În literele mari din partea de jos se scrie „Samson 2018 online subtitrat”. Bine, un epic biblic. Apoi observați cuvintele de mai sus: „Pureflix prezintă”. În acel moment, a fost gravat în pietrele epocii: a trebuit să văd acest film!
Accentul la complot este, așa cum s-ar fi putut aștepta, ridicat de la Cartea bună în sine: un tip mare cu păr lung se îmbătrânește cu putere de Dumnezeu, scoate o grămadă de filisteni care-și asupresc poporul pentru o vreme, cădea cu o sirenă numită Delilah, își pierde puterea, încă primește ultimul cuvânt împotriva dușmanilor săi. Dar aceasta nu este epica biblică obișnuită, nu, aceasta este o imagine Pureflix.

Ca atare, trebuie să ne amestecăm lucrurile. Vezi, povestea lui Samson 2018 online subtitrat 2018 online subtitrat în Cartea Judecătorilor nu este prea lungă, deci orice adaptare va face haveta întinde lucrurile puțin pentru a se potrivi cu cerința de execuție. Deci, da, sunt niște biți în plus, cu Samson 2018 online subtitrat înfruntându-și soția inițială filistină, are sens, dar restul de adăugiri mă plictisesc. Judecătorii nu numesc prea mulți oameni implicați în întreaga poveste, dar Pureflix a asigurat că îi va da filistenilor o structură de putere întreagă, completată cu regele decadent (trebuie să-l iubească pe Billy Zane) și cu domnitorul crud, care, desigur, se implică într-o luptă de putere cu tatăl său. Trebuie să ai mai multă dramă! Prin urmare, acest prinț, Rallah (un nume pe care nu pot găsi nici o dovadă de nicăieri, așa că am tendința să cred că este în întregime făcut pentru această ocazie specială), este un instrument masiv care se bucură de oprimarea evreilor, uciderea vechilor oameni buni, impunerea impozitării dure, îl numiți. Este căsătorit cu Delilah. Da, aceeași Delilah. El este motivul pentru care Samson 2018 online subtitrat și soția sa se căsătoresc în compania unui grup de îngeri filisteni, pentru că întreaga nuntă este un joc de putere pentru a pune Samson 2018 online subtitrat în buzunar (poveste lungă). El chiar incepe tot ghicitul (ghicitorile sunt facute ca un joc intre Samson 2018 online subtitrat si fratele sau, pentru ca se pare ca aveam nevoie de un fel de fundatie pentru ca acest judecator sa aiba ceva spirit sau ceva, cred) Delilah învață răspunsul prin a spiona vorbirea cuplului (se pare că filistenii care amenința mireasa erau prea ușor). Pe masura ce filmul continua, Rallah continua sa se impace, punand presiuni asupra lui Samson 2018 online subtitrat si a satului lui, aruncand o masina masiva in lucrarile popoarelor sale.

Această adăugare complet inutilă nu ar fi la fel de rău dacă piesa nu ar fi jucat de către alumina Twilight Jackson Rathbone. La fel cum a făcut-o și lui Jasper uneori, Rathbone merge totul, punând atât de mult șuncă pe ecran pe care credeți că Chicago Stockyards o redeschiseră la o producție triplu. Fiecare linie râde cu ceva prea mult, iar caracterul devine, așadar, mult mai comic decît vilanismul exagerat al desenelor animate expus de filisteni până în acest punct. Fiecare dintre ele (cu excepția anumitor momente pentru Zane și Delilah) lipsește doar o mustață care se răsucește în mod amenințător, în timp ce o face cu o răutate răutăcioasă. Cred ca a fost considerat probabil un numar muzical, permitandu-i lui Rallah sa isi dea seama cat de mult ii place sa fie rau (pronuntat „eee-ville”, ca un orasel electronic de cult), dar a fost taiat pentru ca nu exista alte piese. Este posibil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*