Second Nature (2016) Online Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt5126654″]
Există multe filme de inversare a rolurilor, Freaky Friday este primul film care vine în minte, dar este frumos să vezi cele două filme ale filmului neafectate de inversare. A fost interesant să vedem cum s-au adaptat la noul lor împrejurimi, cu Amanda (Wolfe) fiind femeia cu vârf de nivel, care sunt acum prieteni sexistici, doamne machismo. Apoi există și Bret (Huntington), un porc sexist care se află în prezent înconjurat de prieteni de sex masculin sensibili, iar baroul său iubit Honkers este acum Peckers. Orașele locale hangout de sex masculin.

Second Nature 2016 Online Subtitrat 2016 Online Subtitrat este un fel de film care va mânca pe acei semne care țin de huggerii de copaci, dar pentru mine a fost ușoară, distracție plăcută. Mi-a amintit de filmele chiar înainte de programul de film de televiziune de vacanță de Crăciun. Filmele care vă permit să scăpați, să vă bucurați de timp și de fapt sunt niște piese de divertisment plăcute, care se îndepărtează de lumina de la Hollywood și se află singure în propria lor măreție.

Pălării pentru toți cei implicați. M-am indragostit de Second Nature 2016 Online Subtitrat 2016 Online Subtitrat si mi-ar placea sa o vad din nou curand!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*