The Big Sick 2017 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt5462602″]
Natura noastră adevărată este greu de ascuns. Ei găsesc o cale de bubble la suprafață, chiar și în timpul încercat. Aceasta este lecția învățată de Kumail Nanjiani în The Big Sick 2017 online subtitrat, un film despre povestea lui de dragoste din viața reală cu soția lui, Emily Gordon.

Nanjiani joacă o versiune a lui în film, co-scris de Gordon. „Emily” se joacă pe ecran de Zoe Kazan. Filmul nu este un biopic strict, deoarece acțiunea are loc în ziua modernă, și nu când cuplul sa întâlnit la mijlocul anilor 2000.

Kumail și Emily se întâlnesc la un club de comedie din Chicago, după unul dintre seturile sale de standup. Ca student de gradul ocupat, ea caută doar un stand de o noapte, dar dragostea înfloreste oricum. Ei fac un cuplu adorabil care se simt cu adevărat unii cu alții.

Cu toate acestea, familia lui Kumail prezintă un obstacol imens pentru viitorul lor împreună, părinții lui au adus conceptele lor tradiționale de căsătorie cu ei din Pakistan atunci când s-au mutat în Statele Unite mai mult de un deceniu mai devreme. Atunci când tatăl lui Kumail, Azmat (Anupam Kher) se referă la un văr și la „acea femeie albă cu care trăiește”, Kumail îl corectează: „Sunt căsătoriți”.

Mama lui Kumail Sharmeen (Zenobia Shroff) este atât de hotărâtă să-și găsească fiica ei o mireasă pakistaneză-americană, ea aranjează o serie de tinere femei eligibile să „renunțe” când Kumail se întâmplă să fie acasă la cină. Descoperirea lui Emily a tentativelor de înfrângere în desfășurare – și refuzul lui Kumail de a-și menționa relația cu părinții – îl zdrobește.

Nevoia lui Kumail de a fi cinstită cu părinții săi în legătură cu planurile sale viitoare nu numai că îl cântărește și îl rănește pe Emily. Își ține părinții să nu poată accepta fiul lor pentru cine este: un produs al două culturi naționale.

Toate femeile pe care mama lui Kumail le paradează în fața lui sunt victimizate și de indecizia lui. El respinge ideea căsătoriei aranjate, dar aceste femei nu o fac. Întâlnirea cu ei își pierde timpul și ridică nerăbdător așteptările. O femeie, Khadija (Vella Lovell) – care este chiar o capcană – îl cheamă pe Kumail pentru egoismul său. (Dacă există alte filme stabilite în universul The Big Sick 2017 online subtitrat in romana, mi-ar plăcea să văd o comedie romantică cu Khadija ca personaj principal.)

Natura adevărată a lui Kumail nu se poate ascunde pentru totdeauna, mai ales când nu se confruntă cu o criză. Zile după o luptă explozivă cu Emily, ea este spitalizată cu o boală. Cade pe Kumail să-i contacteze pe părinții săi – Beth (Holly Hunter) și Terry (Ray Romano) – care nu sunt mulțumiți să se întâlnească cu bărbatul care ia rupt inima fiicei lor. Discursul mic al lui Kumail conduce la o glumă neclare din 11 septembrie, pentru că acesta este: un comedian.

Afecțiunea pe care Nanjiani și Gordon o au pentru fiecare dintre ele și familiile lor este evidentă în scenariu, dăruită cu iubire de un cast de vis. Actualizând povestea lor în scopuri cinematografice, regizorul Michael Showalter a stabilit un ritm care oferă spațiu pentru a respira, dar nu se simte niciodată lent. Cel mai bun dintre toate, The Big Sick 2017 online subtitrat in romana hd, este foarte, foarte amuzant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*