The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana

[xyz-ihs snippet=”tt4353996″]
Există o scădere mare atunci când cineva alege să retell povești care în viitorul apropiat au contribuit la modelarea conștiinței de sine și valorile norvegienilor. Am filme precum „Max Manus“ și „Kon-Tiki“, ambele din care au făcut obiectul unei dezbateri pe baza istorică văzut anterior. Ca să nu mai spun Erik Poppe lui The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana se va evita discuția, în cazul în care acesta se cuplează miezul de zile soarta când Germania lui Hitler au invadat Norvegia.

Evenimentele istorice sunt neșovăielnice: confuzia din aparatul de stat norvegian, scufundarea „Blucher“ în afara Oscar Borg noaptea din 09 aprilie 1940, germană trimisul Brauer cursa paralelă în favoarea diplomației, lovitura de stat Quisling lui, în bătălia de la Midtskogen și în cele din urmă regele Haakon VII nu a Germania care a dus la bombardarea Nybergsund. Toate acestea sunt cusute într-o poveste plină de acțiune și de conducere. În cazul în care The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana merge dincolo de pur schematică, aceasta cu toate acestea, pentru că se concentrează în mare măsură pe personale. Adică oamenii din spatele alegerilor și, în special, cei care cunosc cea mai mare responsabilitate, regele Haakon VII.

De asemenea, citiți: The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana este un candidat la Oscar

The King’s Choice (2016) Online Subtitrat in Romana a devenit o lecție extrem de nituire, atingând și eficient istorie, un film despre putere, despre cei care o posedă și cei care au mandat să-l exercite. Astfel, un film istoric devine o dramă care reverberează și în timpul nostru. Oare nu Regele Haakon stabilit propria lor și poziția familiei pe joc, când a luat selecția finală pe Nybergsund, ar fi istoria ocupație norvegiană – și Norvegia astăzi – arata destul de diferit. Ce familia regală a făcut în mod privat, gândire și a vorbit despre cum au călătorit spre nord de Oslo, în primele ore ale dimineții, la 9 aprilie, nu spun cărțile de istorie nimic despre. Este privilegiul regizorului de a exprima acest lucru, fără a compromite adevărul, ca atunci când Haakon și Olaf într-un fum rupe discuta abilitatile Reginei Maud, apoi decedat ca o mamă și soț sau tată și fiu în disputele chinuitor despre ceea ce a fost cel mai bun pentru Norvegia . Prințul de coroană este nerăbdător și supărat. King este pragmatic și cunoaște locul lui, ca un umanist și om ca el a produs o uimitoare Jesper Christensen. Dar între ei există și respect și iubire.

Cu o distributie ansamblu unic în rolurile principale și înțelegerea materialului, Erik Poppe cu scriitorii Harald Rosenløw-Electroencefalograma și Jan Trygve Røyneland a creat o bucată de ficțiune, care oferă o perspectivă credibilă într-o minte care a fost în măsură să formuleze valori morale curente eterne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*