The Titan (2018) online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt4986098″]
Rick Janssen, pilot pilot al Forțelor Aeriene, participă la un experiment militar pentru a crea un om capabil să reziste mediului înconjurător al lui Titan, o lună a lui Saturn, care nu știe de pericolele care îi sunt aduse vieții, familia sa și pentru întreaga umanitate.

Imaginați-vă că doriți să reluați clasicul lui David Cronenberg, 1986, într-un film de douăzeci de minute. Imaginați-vă apoi că decideți să vă întindeți scenariul pentru a crea un film de lung metraj de 90 de minute. Rezultatul pe care îl veți obține este destul de simplu: este The Titan (2018) online subtitrat in romana hd, ultimul „film de acțiune” al Netflix, care a fost lansat vineri, vineri, pe platformă.

Cu Sam Worthington în rolul titan, filmul durează prea mult pentru a-și prezenta premisa de bază. În prima oră vedem că personajele așteaptă ca eroul să se transforme într-un monstru și să urmărească noile abilități ale personajului înainte de a se schimba fizic. Familia principală nu este deosebit de interesantă și nu face nimic în acest timp. Lumea se presupune că se află în pragul dezastrelor ecologice, dar nu ni se arată. The Titan (2018) online subtitrat in romana hd doar fotografiază scene fără a crea un complot interesant.

Ca un întreg, am putea spune aproape că acesta este motivul pentru care face The Titan (2018) online subtitrat in romana hd un film rău. Filmul The Titan (2018) online subtitrat de lung metraj are o premisă bună că nu explorează niciodată. În nici un moment nu atingem mizele etice sau morale ale acestei experiențe sau motivele care au determinat guvernele acestei lumi să vrea să creeze titani pentru a popula Titan, luna Saturnului. Din motive similare, nu suntem capabili să simțim empatie pentru personajul principal, care este cel mai adesea surd sau prost, sau pentru ceilalți candidați la această experiență militară ale căror roluri se aruncă în jos la mobilier figurativ.

Scenariul pare să fie mulțumit să cronice procedura medicală și operațiunile care afectează soldatul sărac și acest lucru pare să fie suficient. În ultima jumătate de oră, The Titan (2018) online subtitrat in romana hd ajunge în sfârșit la premisa sa de bază. Filmul devine apoi un film de acțiune de groază, o componentă previzibilă. Puțin târziu, vom spune, dar The Titan (2018) online subtitrat in romana hd oferă în cele din urmă câteva scene bune care merită să fie văzute … Ultimele secunde arată o deschidere epică pentru o continuare posibilă. Dar din moment ce The Titan (2018) online subtitrat in romana hd este o pierdere de timp, este un pariu sigur că The Titan (2018) online subtitrat in romana hd este singurul membru al acestui univers futurist.

Dacă The Titan (2018) online subtitrat in romana hd este, în ansamblu, un film „de rahat”, nu este din cauza directorului său. Regizorul german Lennart Ruff este impresionant pentru prima sa carieră de film. Omul este destinat să fie în cele din urmă un bun regizor de la Hollywood. Însă, între timp, este mutilat de un scenariu care nu-l împiedică să creeze fotografii interesante de cameră și să bea scene de acțiune. Ca și alte elemente tehnice pozitive, putem remarca direcția superbă fotografică care accentuează natura spaniolă, precum și firul muzical foarte elegant al Fil Eisler (Empire).

Interpretarea personajului principal, Sam Worthington (Avatar) este destul de proastă, dar, ținând seama de scenariul din mâinile sale, este aproape imposibil pentru el să facă mai bine. Același lucru pentru Tom Wilkinson (Batman Begins), a cărui prezență se reduce la o vacanță de vară, în detrimentul producției. Doar Taylor Schilling (Orange in Black New) aduce un pic de grava, dar prezenta lui nu este foarte remarcabila. Agyness Deyn (Clash of the Titans), Nathalie Emmanuel (Soarta Furiosului) și Corey Johnson (Căpitanul Phillips) au de asemenea roluri mici în această producție.

Prima oră a The Titan (2018) online subtitrat in romana hdui este un adevărat eșec care ne plânge constant în plictiseală. Ulterior, filmul Ruff recuperează și în cele din urmă oferă ceva de băut. Nu este nimic original sau foarte spectaculos. Datorită acestor câteva momente, vizionarea The Titan (2018) online subtitrat in romana hd nu este o experiență inutilă. Este doar o experiență dureroasă și orice …

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*