Thelma (2017) Online Subtitrat in Romana – Filme HD

[xyz-ihs snippet=”tt6304046″]
Criza existențială a unei tinere care începe să se confrunte, după ce sa îndrăgostit de o fată. Experimentând o poftă profundă care aprinde puteri ascunse în interiorul ei, episoadele violente ale Thelma pune sub semnul întrebării rolul părinților ei stricți de creștere și aroganți.

Filmul insular înfășurat în haos și confuzia pasiunii neașteptate, Thelma (2017) Online Subtitrat este un experiment sălbatic din partea regelui de încredere, Joachim Trier, care se îndepărtează de convenție și dezlănțuie cutia de posibilități a lui Pandora, uitându-se cu bucurie, căci conceptul său se desfășoară în termenii săi și fără nici un fel de atașament la gen. Atât de mult un mister ca și o poveste de dragoste, filmul observă o trezire sexuală cu o întorsătură întunecată, adorându-i pe Thelma cu putere de sărăcie, ca o poveste de dragoste între fetițe, într-o poveste sinistră despre capacitatea neexploatată și puterile de persuasiune .

„Carrie” a lui Stephen King, cu o margine senzuală, filmul Thelma (2017) Online Subtitrat se ocupă de teme temătoare, plasând religia în centrul dilemei sale, deoarece Thelma se retrage practic de pe șine în spațiul dintre rușine și dorință. O poveste care continuă să dea despre o dorință din interior făcută cel mai rău de suprimare, filmul reprezintă o sete care nu poate fi satisfăcută prin mijloace convenționale, în timp ce Trier înlătură romantismul colegiului heteronormativ și ajunge să lucreze pentru a rupe aproape fiecare regulă a cinematografului narativ.

Un fulger de potențial aruncat pe ecran într-o simfonie haotică de idei, „Thelma (2017)” este mândru să fie diferit atât ca un film de groază, cât și ca o poveste de dragoste, devenind alegoric până la extrem, în timp ce evocă unele dintre cele mai frumoase și mai absorbante imagini an. Spectaculos ca o piesa indrazneata si frumoasa a cinematografiei, „Thelma (2017) Online Subtitrat in romana” este o interpretare murdara a murmurului de pandemoniu existential, facandu-va mai mult din magia sa, in timp ce musca in craniu si planteaza cubul Rubik al tuturor metaforelor din interiorul capului, în necredință la nebunia care tocmai sa desfășurat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*