FSfilme
Bent 2018 online subtitrat

Bent 2018 online subtitrat

no data
Advertising

Loading...

General information

Backdrops

Bent 2018 online subtitrat

Synopsis of Bent 2018 online subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt2237324″]

Bent 2018 film subtitrat gratis in romana – Danny Gallagher (Karl Urban), un detectiv discreditat de droguri, după eliberarea lui din închisoare, face planuri să se răzbune pe omul care a manipulat probele și l-a acuzat că la ucide pe partenerul său. Bent 2018 film subtitrat gratis in romana
Thrillerul de crimă „Bent”, care nu trebuie confundat cu dramă de același an, numită „Holocaust-era”, este un programator de rutină, plin de personaje de suprafață, o povestire generoasă și o întîmpinare generică. Unul se întreabă ce a atras un talentat scriitor-regizor Bobby Moresco, co-scripterul câștigător al Oscarului „Crash”, la un material neinspirat.

Povestea, bazată pe personajele create de romancierul JP O’Donnell, îl implică pe Danny Gallagher (un strident Karl Urban), un ex-politist considerat în mod greșit „îndoit” (corupt) după un bust drogat în care partenerul său (Vincent Spano) și un detectiv sub acoperire au fost uciși.

Trei ani – și un termen de închisoare – mai târziu, Gallagher hotărăște să investigheze o moartea cu bombardament auto care crede că poate fi legată de bustul de droguri menționat. Odată cu intrarea de la vechiul prieten de familie și fostul polițist Jimmy (Andy Garcia), Gallagher vânează o serie de indicii și legături care implică un șir de tipuri umbroase. (Filmul din Louisiana a fost împușcat la Roma.)

Acționează acțiuni pietonale și scene de luptă, precum și o fugă neconvingătoare între Gallagher și un agent federal (Sofia Vergara), care era legat romantic de victima bombardamentului auto, soția unui presupus oficial guvernamental (Joe Pacheco).

În mod ciudat, Gallagher este scriptuit din showdown-ul final al filmului, încheind lucrurile pe o notă anti-climatică. Își pierde și un monolog ciudat despre somonul sălbatic. Nu avem noroc.

Videos

No data available

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *